Annons
Nyheter

Hon ska spela ung Dolly Parton

Amerikanska NBC är i färd med att producera "Coat of many colors", en tv-film om Dolly Partons uppväxt. Nu är det klart vem som ska spela en ung version av countrystjärnan - enligt Variety går rollen till Alyvia Lind. Lind fick beskedet av Dolly Parton själv.(TT)
Publicerad 13 juli 2015
Amerikanska NBC är i färd med att producera \"Coat of many colors\", en tv-film om Dolly Partons uppväxt. Nu är det klart vem som ska spela en ung version av countrystjärnan - enligt Variety går rollen till Alyvia Lind. Lind fick beskedet av Dolly Parton

Amerikanska NBC är i färd med att producera "Coat of many colors", en tv-film om Dolly Partons uppväxt. Nu är det klart vem som ska spela en ung version av countrystjärnan - enligt Variety går rollen till Alyvia Lind.

Lind fick beskedet av Dolly Parton själv. Den unga skådespelerskan, som fyller åtta år i slutet av juli, syntes nyligen också i rollen som Will Ferrells och Kristen Wiigs adoptivdotter i Lifetime-filmen "A deadly adoption". Hon har också synts i tv-serier som "Masters of sex" och "Transparent".

Annons

När "Coat of many colors" ska sändas är än så länge oklart.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons