Annons
Nyheter

Jenner-systrar stäms i tröjbråk

Kändissystrarna Kendall och Kylie Jenner stäms nu för att de utan tillstånd använt bilder på rapparen Tupac Shakur till sin kollektion t-tröjor. Fotografen Michael Miller stämmer systrarna för att de har använt två av hans bilder på den ikoniske rapparen till sina tröjor.(TT)
Publicerad 8 juli 2017

Kändissystrarna Kendall och Kylie Jenner stäms nu för att de utan tillstånd använt bilder på rapparen Tupac Shakur till sin kollektion t-tröjor.

Fotografen Michael Miller stämmer systrarna för att de har använt två av hans bilder på den ikoniske rapparen till sina tröjor. Enligt stämningen sökte Kendall och Kylie Jenner aldrig tillstånd för att få använda bilderna, och han kräver nu nära 1,3 miljoner kronor vardera för dem. Systrarnas talespersoner har inte velat kommentera fallet.

Annons

Kändissystrarnas kollektion av t-tröjor har varit i blåsväder tidigare. Det rör sig om klassiska bandtröjor med artister som The Doors, Ozzy Osbourne, Notorious BIG och Tupac Shakur. Men i stället för artister eller skivomslag pryddes tröjorna av Kardashian-systrarnas ansikten. Plaggen har sålts för över tusen kronor styck via systrarnas webbshop. Tilltaget väckte dock kritik, och förra månaden drog systrarna tillbaka plaggen och bad om ursäkt.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons