Annons
Nyheter

Jimmy Fallon nära förlora finger

Den amerikanske pratshowvärden Jimmy Fallon återvände på måndagskvällen till sitt "The tonight show" efter två veckors frånvaro. Han berättade då att den handskada som tvingade fram sjukskrivningen var mer allvarlig än vad han och tv-bolaget tidigare gett sken av.(TT)
Publicerad 14 juli 2015

Den amerikanske pratshowvärden Jimmy Fallon återvände på måndagskvällen till sitt "The tonight show" efter två veckors frånvaro. Han berättade då att den handskada som tvingade fram sjukskrivningen var mer allvarlig än vad han och tv-bolaget tidigare gett sken av.

Det var i slutet av juni som Fallon snubblade och tog emot sig mot ett bord. Hans vigselring fastnade då i bordet vilket ledde till en fraktur, ett benbrott orsakat av kraftigt dragvåld, på ringfingret.

””
Annons

Hans finger klarade sig dock efter en sex timmar lång operation där läkarna tog en nerv från hans fot och fäste den i hans hand. Fallon berättade också att han fick tillbringa totalt tio dagar på sjukhus och att han inte räknar med att få tillbaka känseln i fingret förrän om två månader.

Under Fallons sjukskrivning visade NBC repriser av "The tonight show".

TT

Annons
Annons
Annons
Annons