Annons
Nyheter

Joel Kinnaman i "House of cards"

Joel Kinnaman medverkar i den kommande säsongen av Netflix-serien "House of cards". Det avslöjade TV4:s "Nyhetsmorgon" på tisdagsmorgonen. Men det är inte känt hur mycket han kommer att synas.(TT)
Publicerad 2 februari 2016

Den fjärde säsongen av "House of cards" har världspremiär på Netflix den 4 mars, och den kommer inte att bli det sista tittarna får se av den prisbelönta och kritikerrosade politiska dramaserien. Tidigare i år meddelade strömningstjänsten att det även blir en fortsättning i form av en femte säsong, men då utan producenten Beau Willimon som var den som anpassade den brittiska dramaserien med samma namn till den amerikanska versionen med Kevin Spacey i huvudrollen.

Joel Kinnaman, som bland annat medverkat i "Snabba cash"-filmerna och tolv "Johan Falk"-filmer, fick sitt genombrott i USA med serien "The killing", som bygger på den danska förlagan "Brottet". Efter att ha spelat mot Denzel Washington i Daniel Espinosas actionfilm "Safe house" 2012 klev Kinnaman in i huvudrollen när 80-talsklassikern "Robocop" gjordes om 2014. Senare i år kommer han även att synas i den påkostade serietidningsfilmen "Suicide squad" tillsammans med bland andra Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto och Cara Delevingne.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons