Annons
Nyheter

Katy Perry letar danstalang till video

Världsstjärnan Katy Perry är på jakt efter nästa danstalang till videon till hiten "Swish swish". För att hitta den rätte har artisten tillsammans med nätverket DanceOn lanserat tävlingen "Swish swish challenge".(TT)
Publicerad 7 juli 2017

Världsstjärnan Katy Perry är på jakt efter nästa danstalang till videon till hiten "Swish swish". För att hitta den rätte har artisten tillsammans med nätverket DanceOn lanserat tävlingen "Swish swish challenge". Under hashtagen med samma namn kan de tävlande lägga upp klipp med sina dansrutiner via Youtube, Instagram eller Musical.ly.

Men för att ha en chans att bli en del av musikvideon måste den sökande vara över 13 år och bo i USA. Inspelningarna väntas starta senare denna månad.

Annons

Låten har redan gjort en talang känd. Det var under Perrys framträdande på humorshowen "Saturday night live" som 15-årige Russell Horning uppmärksammades på internet för sin dansprestation.

Tidigare i veckan släpptes en så kallad "lyric video" till "Swish swish" med den brasilianska stjärnan Gretchen. Men nu söker Katy Perry alltså en ny huvudperson för den officiella videon.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons