Annons
Nyheter

Lee hyllas med uppföljare

Regissören Robin Hardy planerar en tredje film i "Dödlig skörd"-serien, rapporterar Contactmusic. Britten regisserade skräckfilmen "Dödlig skörd", med Christopher Lee i en av huvudrollerna, 1973. Paret återförenades i samband med uppföljaren "The wicker tree" som hade premiär 2011.(TT)
Publicerad 4 juli 2015
Regissören Robin Hardy planerar en tredje film i \"Dödlig skörd\"-serien, rapporterar Contactmusic. Britten regisserade skräckfilmen \"Dödlig skörd\", med Christopher Lee i en av huvudrollerna, 1973. Paret återförenades i samband med uppföljaren \"The wi

Regissören Robin Hardy planerar en tredje film i "Dödlig skörd"-serien, rapporterar Contactmusic. Britten regisserade skräckfilmen "Dödlig skörd", med Christopher Lee i en av huvudrollerna, 1973. Paret återförenades i samband med uppföljaren "The wicker tree" som hade premiär 2011.

Nu vill Robin Hardy hylla skådespelaren, som gick bort i juni, genom att fortsätta på filmserien - utan Lee. Han har lanserat en kampanj på internet med syfte att samla in pengar för att kunna påbörja produktionen av en tredje film, "The wrath of the gods". Fans som bidrar kan även få statistroller i filmen.

Annons

Hardy beskriver filmen som en "sista reflektion" över det som gjorde "Dödlig skörd" till en skräckklassiker. Inspelningarna väntas dra i gång i oktober.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons