Annons
Nyheter

Niklas Jihde till "Mästarnas mästare"

Innebandyspelaren Niklas Jihde och bordtennisspelaren Jörgen Persson är två av idrottsstjärnorna som medverkar i nästa omgång av "Mästarnas mästare" i SVT. De får sällskap av jockeyn Inez Karlsson och orienteraren Karolina Højsgaard.(TT)
Publicerad 4 augusti 2015
Innebandyspelaren Niklas Jihde och bordtennisspelaren Jörgen Persson är två av idrottsstjärnorna som medverkar i nästa omgång av \"Mästarnas mästare\" i SVT. De får sällskap av jockeyn Inez Karlsson och orienteraren Karolina Højsgaard. - Det ska bli jätt

Innebandyspelaren Niklas Jihde och bordtennisspelaren Jörgen Persson är två av idrottsstjärnorna som medverkar i nästa omgång av "Mästarnas mästare" i SVT. De får sällskap av jockeyn Inez Karlsson och orienteraren Karolina Højsgaard.

””

Det är ett meriterat gäng som sluter upp i programmet. Jihde har flera SM-guld och VM-guld i bagaget, Persson dominerade tillsammans med J-O Waldner svensk bordtennis - och delvis även världsscenen - under 20 års tid. Højsgaard har VM-, EM- och SM-medaljer på sin meritlista och Inez Karlsson räknades under en period som en av världens främsta jockeyer.

Annons

Allt som allt medverkar tolv gamla mästare i SVT:s mycket populära tävlingsprogram. Serien, som sänds våren 2016, börjar spelas in under september månad i södra Spanien. "Mästarnas mästare" sändes första gången 2009 och detta blir den åttonde upplagan av serien. 2015 var det hockeyspelaren Danijela Rundqvist som gick hem med segern.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons