Annons
Nyheter

Nintendo på E3: En "Super smash bros"-fest

Sista stora livesändningen på årets E3-mässa i Los Angeles stod japanska Nintendo för. Presskonferensen bjöd på en blandning stora och små spelnyheter.(TT)
Publicerad 12 juni 2018

Presskonferensen bjöd på en blandning stora och små spelnyheter. Från att fartfyllda "Daemon x machina" når Nintendos egen konsol Switch under 2019 - till att det efterlängtade "Super Mario party"-släppet landar i butik den 5 oktober och sätter guldkant på höstens förfester.

Men stjärnan på pressträffen var utan tvekan nya spelet i "Super smash bros"-serien - "Super bros smash: Ultimate" som innehåller alla karaktärer som någonsin har medverkat i det populära slagsmålspelet.

Annons

Från klassiker som Solid snake till nya ansikten i form av skräcködlan Ridley från "Metroid"-serien. Spelet släpps den 7 december till Switch samt på Gamecubes handkontroll.

Nyheterna låg inte bara långt in i framtiden. Nintendo passade även på att släppa co-op-överlevnadsspelet "Fortnite" gratis till Switch redan ikväll. Det populära Battle royale-spelet går därmed att spela både bärbart och stationärt.

Nintendo passade även på att visa en trailer på de kommande "Pokémon"-spelen för Switch: "Let's go, Pikachu!" och "Let's go, Eevee!". Utgåvorna är baserade på spelseriens populäraste monster Pikachu och Eevee och släpps den 16 november.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons