Annons
Nyheter

Paret Obama kan vara på väg till Netflix

USA:s tidigare president Barack Obama förhandlar för närvarande med Netflix om att producera material exklusivt för streamingjätten. Det rapporterar New York Times, som hänvisar till källor som är insatta i diskussionerna.(TT)
Publicerad 9 mars 2018

USA:s tidigare president Barack Obama förhandlar för närvarande med Netflix om att producera material exklusivt för streamingjätten. Det rapporterar New York Times, som hänvisar till källor som är insatta i diskussionerna.

Även ex-presidentens fru Michelle Obama ska enligt uppgift vara med i förhandlingarna. Vad det blir för format och hur många avsnitt som ska produceras är inte känt, men enligt New York Times källor verkar det inte vara tal om något program som direkt berör president Donald Trumps politik. I stället ska inspirerande berättelser stå i centrum.

Annons

Paret Obama har hållit en relativt låg profil sedan de förra året lämnade Vita huset. För närvarande håller de båda på att skriva sina respektive memoarer. Detta har enligt uppgift gett dem ett extra tillskott på över 60 miljoner dollar, motsvarande cirka 500 miljoner kronor.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons