Annons
Nyheter

Paul McCartney gjorde hemlig pubspelning

I går fick gästerna på puben Philharmonic Dining Rooms i Liverpool en glad överraskning. På scenen dök ingen mindre än Paul McCartney med band upp och bjöd på en konsert, skriver NME. Men Beatles-medlemmens närvaro kanske inte kom som någon fullständig chock.(TT)
Publicerad 10 juni 2018

I går fick gästerna på puben Philharmonic Dining Rooms i Liverpool en glad överraskning. På scenen dök ingen mindre än Paul McCartney med band upp och bjöd på en konsert, skriver NME.

Men Beatles-medlemmens närvaro kanske inte kom som någon fullständig chock. Inför konserten hade ett tv-bolag erbjudit ett fåtal biljetter till vad de utlovade som "en global superstjärna".

Annons

Timmarna före spelningen syntes McCartney dessutom strosa runt i sin gamla hemstad tillsammans med komikern och programledaren James Corden. De ska bland annat ha tagit selfies tillsammans framför flera kända landmärken - inklusive en Beatles-staty vid strandpromenaden Pier Head.

Fans spekulerar nu om att spelningen var till ett kommande inslag i James Cordens amerikanska pratshow "The late late show".

TT

Annons
Annons
Annons
Annons