Annons
Nyheter

Peter LeMarc strömmar singel

"Kosters klippor". Så heter Peter LeMarcs singel från 2009 som nu för första gången har gjorts tillgänglig på de stora strömningstjänsterna. Peter LeMarc delger själv nyheten på Facebook och Twitter. LeMarc skrev ursprungligen låten till Totta Näslund, som gjorde den som duett med Josefin Nilsson.(TT)
Publicerad 10 december 2017

"Kosters klippor". Så heter Peter LeMarcs singel från 2009 som nu för första gången har gjorts tillgänglig på de stora strömningstjänsterna. Peter LeMarc delger själv nyheten på Facebook och Twitter.

LeMarc skrev ursprungligen låten till Totta Näslund, som gjorde den som duett med Josefin Nilsson. 2009 släpptes singeln i en begränsad upplaga på 1 000 exemplar.

Annons

I slutet av förra året släppte Peter LeMarc "Den tunna tråden", som han själv sagt är hans sista. Senast han spelade live var 2014 och i våras meddelade han att han tar en paus på obestämd tid och att det med största sannolikhet inte blir några fler album. Orsaken, uppgav han då, är att han anser att den tid han lägger ned i studion försvinner när hans musik spelas på strömningstjänsterna.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons