Annons
Nyheter

Premiärdatum satt för Vikander-film

Filmen "The Light Between Oceans" där Alicia Vikander och Michael Fassbender spelar huvudrollerna kommer att ha premiär den 2 september, rapporterar Deadline på sin hemsida.(TT)
Publicerad 10 februari 2016

Filmen "The Light Between Oceans" där Alicia Vikander och Michael Fassbender spelar huvudrollerna kommer att ha premiär den 2 september, rapporterar Deadline på sin hemsida.

Många trodde att filmen som regisserats av Derek Cianfrance skulle släppas redan förra året, men nu har Dreamworks och Disney gått ut med premiärdatumet.

Annons

Filmen är baserad på M.L. Stedmans debutnovell. Den handlar om en fyrvaktare och hans hustru som hittar en båt som spolats iland på ön där de bor utanför Australiens kust. I båten finns en död man och en liten flicka. De bestämmer sig för att begrava kroppen och uppfostra flickan som sin egen, vilket får ödesdigra konsekvenser.

Det var 2014, under inspelningen av filmen, som Alicia Vikander och Michael Fassbender träffades. Paret har hållit sin relation väldigt privat och medier har vid flera tillfällen rapporterat att de brutit med varandra.

Skådespelarparet har haft stora framgångar det senaste året, då båda bland annat Oscarsnominerats.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons