Annons
Nyheter

Sågad Melodifestival packar ihop för i år

Melodifestivalen är över för i år och som vanligt har programmet rört upp känslor. Men i år kanske mer än någonsin. Redan efter första deltävlingen i Karlstad kritiserades musikfestens manus.(TT)
Publicerad 11 mars 2018

Redan efter första deltävlingen i Karlstad kritiserades musikfestens manus. Skämten var platta, öppningsnumren intetsägande och programledaren David Lindgren och hans sidekick Fredrik "Fab Freddie" Svensson saknade personkemi, enligt krönikörer och nöjesjournalister.

Och så fortsatte kritiken att låta. Med rätta, enligt Dagens Nyheters Melodifestivalen-expert, Hanna Fahl, som tycker att programinnehållet som ramar in tävlingen har varit flortunt.

Annons

"Nu packar vi ihop det här Melodifestivalspaketet, glömmer att det någonsin hände, och hoppas på bättring nästa år", skriver hon.

Expressens krönikör Anders Nunstedt blickar också framåt. Han föreslår att SVT tänker om helt, anlitar en ny programledare och försöker få humorgruppen Grotesco att skriva manuset.

Värre än i år kan det inte bli, skriver Markus Larsson i Aftonbladet. I tidningens live-sändning direkt efter finalen i Friends arena var han inte nådig i sin kritik.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons