Annons
Nyheter

Silvana Imam ger ut bok

I mars ger Silvana Imam ut sin första bok. "Silvana" beskrivs som en fotobok, där tidigare opublicerade och privata bilder blandas med låttexter, personliga kommentarer och berättelser. "Det här är en personlig text- och fotobok från mig till er där jag delar mina tankar om hur låtarna kom till.(TT)
Publicerad 11 oktober 2017

I mars ger Silvana Imam ut sin första bok. "Silvana" beskrivs som en fotobok, där tidigare opublicerade och privata bilder blandas med låttexter, personliga kommentarer och berättelser.

"Det här är en personlig text- och fotobok från mig till er där jag delar mina tankar om hur låtarna kom till. Och eftersom jag är en visuell artist har jag försökt göra texterna rättvisa med foton som jag tycker speglar mig", säger Silvana Imam i ett pressmeddelande.

Annons

Boken, som ges ut av Norstedts, formges av konstnären och designern Johanna Burai vilken bland annat ligger bakom projektet World White Web.

Silvana Imam har också nyligen medverkat i en annan bok, "Third culture kids", där hon skriver om att kategoriserandet i raser, etnicitet och ursprung är förlegat.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons