Annons
Nyheter

Skador och ohälsa inför ESC

Fall, ryggsmärtor och psykisk ohälsa. Uppladdningen inför finalen i Eurovision Song Contest i Globen har börjat lite skakigt för några av deltagarna, och en programledare. På måndagen föll en av storfavoriterna, Rysslands Sergej Lazarev, under repetitionerna av sin avancerade scenshow.(TT)
Publicerad 3 maj 2016

Fall, ryggsmärtor och psykisk ohälsa. Uppladdningen inför finalen i Eurovision Song Contest i Globen har börjat lite skakigt för några av deltagarna, och en programledare.

På måndagen föll en av storfavoriterna, Rysslands Sergej Lazarev, under repetitionerna av sin avancerade scenshow. Han skadades dock inte allvarligt och kunde genomföra resten av repetitionerna, skriver SVT.

Annons

Värre var det för Petra Mede, som leder ESC tillsammans med Måns Zelmerlöw. Hon tvingades avbryta sina repetitioner sedan hon drabbats av våldsamma ryggsmärtor.

””

Även den norska artisten Agnete Johnsen har det tufft inför tävlingen. Till NRK säger hon att hon ställt in alla intervjuer och pr-framträdanden inför avresan till Stockholm, på grund av mental ohälsa. Hon räknar dock med att kunna genomföra tävlingen.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons