Annons
Nyheter

Skrillex och Deadmaus i Twitterbråk

Inget går upp mot ett hederligt Twitterbråk kändisar emellan. Den här gången är det två världskända dj-stjärnor som ventilerar sina upprörda känslor på internet.(TT)
Publicerad 13 augusti 2015

Inget går upp mot ett hederligt Twitterbråk kändisar emellan. Den här gången är det två världskända dj-stjärnor som ventilerar sina upprörda känslor på internet.

Kanadensiske Deadmaus var först ut när han i slutet av juni gick hårt åt Skrillex/Diplo/Justin Bieber-singeln "Where are u now" i en rad tweets:

Annons

"Gjorde misstaget att lyssna på den här skiten med Bieber och antog att de skulle göra något coolt åtminstone. Men nej. Vad är det här för skit?", skrev han bland annat.

Nu ger amerikanske Skrillex igen med samma mynt och kallar Deadmaus "en skitstövel. Alla, inklusive han själv, vet att han är det." i amerikansk radio.

Deadmaus - som var den som upptäckte Skrillex - svarar, på Twitter förstås: "Tack för psykoanalysen. Kunde inte bry mig mindre om jag ska vara ärlig. Han kunde ha tagit upp det när jag släppte hans första album".

Fortsättning lär följa.

Deadmaus släppte sitt senaste album "While" 2014. Skrillex senaste, "Recess" kom också i fjol.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons