Annons
Nyheter

Stämning mot Jim Carrey prövas i domstol

Skådespelaren Jim Carrey har blivit stämd för att ha skaffat de receptbelagda tabletter som hans flickvän använde för att ta livet av sig. Nu meddelar en domstol i Los Angeles att fallet kommer att prövas rättsligt, då Whites anhöriga stämt honom, skriver The Independent.(TT)
Publicerad 1 juni 2017

Skådespelaren Jim Carrey har blivit stämd för att ha skaffat de receptbelagda tabletter som hans flickvän använde för att ta livet av sig.

Nu meddelar en domstol i Los Angeles att fallet kommer att prövas rättsligt, då Whites anhöriga stämt honom, skriver The Independent.

Annons

Carreys flickvän Cathriona White hittades död i Los Angeles 2015 efter att ha tagit en överdos. Den rättsmedicinska undersökningen gjorde bedömningen att hon tagit sitt liv.

Domstolen har satt rättegångsdatumet till den 26 april nästa år, detta trots att Carreys advokat har kallat stämningsansökningarna för illasinnade och rovlystna.

Carreys advokat sade efter förhör att "Carrey älskade White djupt, så det kommer att bli en väldigt smärtsam process för honom".

TT

Annons
Annons
Annons
Annons