Annons
Nyheter

Steam avslöjade svenskt storspel av misstag

Spelplattformen Steam har råkat avslöja att spelet "Just cause 4", utvecklat av svenska Avalanche Studios, är på väg, skriver sajten Gamereactor. Tabben skedde genom att Steam lade ut en annons där användare erbjöds att förhandsboka spelet, som än så länge borde vara hemligt.(TT)
Publicerad 8 juni 2018

Spelplattformen Steam har råkat avslöja att spelet "Just cause 4", utvecklat av svenska Avalanche Studios, är på väg, skriver sajten Gamereactor.

Tabben skedde genom att Steam lade ut en annons där användare erbjöds att förhandsboka spelet, som än så länge borde vara hemligt.

Annons

Enligt Gamereactor har Avalanche med största sannolikhet planerat att presentera nyheten på spelmässan E3, som äger rum i helgen.

Frågan är dock hur stor överraskning det hade blivit, då affärskedjan Walmart i Kanada råkade ta med "Just cause 4" på en lista över kommande spel redan för en månad sedan, skriver PC Gamer.

Utvecklarna på Avalanche är även aktuella med kommande storspelen "Generation zero" och "Rage 2". I förra veckan köptes studion av Nordisk Film.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons