Annons
Nyheter

Stjärnspäckat när deckarklassiker blir serie

Agatha Christies "Prövad oskuld" är den senaste boken av deckardrottningen som BBC nu gör tv-serie av. Bakom dramat står samma team som jobbade med tv-bolagets produktioner av "Åklagarens vittne" och "Och så var de bara en". Det skriver The Hollywood Reporter.(TT)
Publicerad 6 juli 2017

Agatha Christies "Prövad oskuld" är den senaste boken av deckardrottningen som BBC nu gör tv-serie av. Bakom dramat står samma team som jobbade med tv-bolagets produktioner av "Åklagarens vittne" och "Och så var de bara en". Det skriver The Hollywood Reporter.

Inspelningarna förväntas dra i gång senare denna månad i Skottland och flera stora skådespelarnamn har presenterats. I rollistan hittas bland annat Catherine Keener, Bill Nighy, Matthew Goode och Ed Westwick.

Annons

För regin står Sandra Goldbacher som tidigare jobbat med "The hour" och "Victoria".

"'Prövad oskuld' var en av Agatha Christies personliga favoriter och jag kan inte vänta på att få se hur dessa enastående skådespelare får hennes berättelse att komma till liv med hjälp av Sandra Goldbacher", säger James Prichard, exekutiv producent och ordförande för Agatha Christie Limited som äger rättigheterna till författarens verk.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons