Annons
Nyheter

Syster Sol-signad Aurelia Dey släpper nytt

Reggaesångerskan Syster Sol har knutit till sig sin första artist på det egna skivbolaget Gal:ant - afropopartisten Aurelia Dey. Nu släpper Aurelia Dey singeln "Sweet love", som blir den första låten skivbolaget ger ut av en annan artist än Syster Sol själv.(TT)
Publicerad 1 juni 2018

Reggaesångerskan Syster Sol har knutit till sig sin första artist på det egna skivbolaget Gal:ant - afropopartisten Aurelia Dey.

Nu släpper Aurelia Dey singeln "Sweet love", som blir den första låten skivbolaget ger ut av en annan artist än Syster Sol själv.

Annons

"Jag känner mig stolt att backa denna kraftfulla kvinna som med råge förtjänar sin plats på afrobeat- och dancehallscenen. Det mesta hon släppt tidigare har varit på svenska men nu satsar hon stenhårt på en internationell karriär", säger Syster Sol i ett pressmeddelande.

I sommar turnerar Aurelia Dey i Sverige och i juni återvänder artisten till studion för att arbeta med albumet "Enlightment vol. 2" som väntas släppas nästa vår.

Isabel Sandblom, känd som Syster Sol, meddelade tidigare i år att hon börjar knyta till sig andra artister på sitt eget skivbolag Gal:ant. Men endast kvinnor och ickebinära, för att arbeta för en mer jämställd musikbransch.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons