Annons
Nyheter

Timberlake redo för Eurovision

- Med modiga steg gör jag mig beredd att gå dit ingen amerikan tidigare har gått. Med de orden gör sig Justin Timberlake beredd att åka till Stockholm för att sjunga under Eurovisionfinalen på lördag I en exklusiv TT-intervju säger han:(TT)
Publicerad 12 maj 2016

I en exklusiv TT-intervju säger han:

””

Vi möter honom på filmfestivalen i Cannes. Han har kommit hit för att göra pr för den kommande animerade filmen "Trolls". Han gör rösten till filmens huvudperson, har skrivit fyra nya låtar till den - bland annat "Can't stop the feeling" som han sjunger under mellanakten i Stockholm på lördag - och han har varit filmens musikproducent. På soundtracket återfinns också den svenska duon Icona Pop.

””
Annons

Har sett tävlingen

Har han någon aning om vad det är han ger sig in i? Ja, faktiskt.

””
””

Det är de svenska hitmakarna Max Martin och Shellback som har skrivit och producerat "Can't stop the feeling" och Timberlake är översvallande när han talar om Martin

””

Älskar Zlatan

Något Timberlake missar just nu när han är ute på pr-turné är möjligheten att se fotboll. Han älskar europeisk fotboll - speciellt en viss Zlatan.

””

Bara några timmar efter TT:s intervju flyger Timberlake till Stockholm. I den svenska huvudstaden väntar redan hustrun Jessica Biel och sonen Silas, som har turistat i Sverige i väntan på honom. "Hur är vädret där nu", undrar han och säger "jag ska ha kul där, jag tycker det ska bli väldigt kul att vara med och sjunga på lördag".

TT

Annons
Annons
Annons
Annons