Annons
Nyheter

Williams vann över Page i grannbråk

Robbie Williams besegrar Jimmy Page - i en infekterad grannfejd om "Take that"-sångarens byggplaner. 2013 köpte Robbie Williams och hans fru Ayda Field ett hus i västra London intill Led Zeppelin-gitarristen Jimmy Page, som har bott i sitt hus sedan 1972.(TT)
Publicerad 11 juli 2015
Robbie Williams besegrar Jimmy Page - i en infekterad grannfejd om \"Take that\"-sångarens byggplaner. 2013 köpte Robbie Williams och hans fru Ayda Field ett hus i västra London intill Led Zeppelin-gitarristen Jimmy Page, som har bott i sitt hus sedan 19

Robbie Williams besegrar Jimmy Page - i en infekterad grannfejd om "Take that"-sångarens byggplaner.

2013 köpte Robbie Williams och hans fru Ayda Field ett hus i västra London intill Led Zeppelin-gitarristen Jimmy Page, som har bott i sitt hus sedan 1972. Det nyinflyttade paret ansökte om att få göra en stor renovering, vilket fick Page att se rött.

Annons

Han försökte stoppa planerna som han anser kommer att öka insynen till honom. Han tror dessutom att ombyggnationerna av grannhuset kan orsaka vibrationer som i sin tur kommer att skada hans hus.

Efter att ha fått avslag på två ansökningar har Williams och Field nu fått grönt ljus för sitt bygge, skriver The Telegraph.

För att få börja renoveringarna på huset, som de köpte för motsvarande över 225 miljoner svenska kronor för två år sedan, måste de dock installera vibrationsmätare för att kunna kontrollera att Pages hus inte ska komma till skada av arbetet.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons