Annons
Nyheter

Witherspoon bekräftar "Legally blonde 3"

För några dagar sedan satte spekulationerna i gång på allvar och nu står det klart: Legally blonde-filmerna får en uppföljare. Det framgår av ett inlägg på Instagram signerat Reese Witherspoon, som spelade huvudrollen i de två föregående filmerna. "Det är sant. . .(TT)
Publicerad 7 juni 2018

För några dagar sedan satte spekulationerna i gång på allvar och nu står det klart: Legally blonde-filmerna får en uppföljare. Det framgår av ett inlägg på Instagram signerat Reese Witherspoon, som spelade huvudrollen i de två föregående filmerna.

"Det är sant...#LegallyBlonde3", skriver Hollywoodstjärnan i inlägget som ackompanjeras av en kort filmsekvens där Witherspoon glider runt på en luftmadrass i en swimmingpool, en tydlig blinkning till filmseriens rollfigur Elle Wood.

Annons

När det blir premiär är ännu inte klart, men Variety har tidigare rapporterat att mycket talar för att författarna bakom originalfilmens manus, Kirsten Smith och Karen McCullah, är med på tåget.

Den första filmen om Elle Woods, tjejen som beslutade sig för att göra universitetskarriär för att vinna tillbaka sin förlorade kärlek, hade premiär 2001 och gjorde Witherspoon till superstjärna. Uppföljaren "Legally blonde 2" kom 2003.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons