Annons
Nyheter

Years & Years klara för Popaganda

Popaganda fyller på årets artistlista med det brittiska electrobandet Years & Years, det avslöjades via en kampanj som spreds på sociala medier på torsdagseftermiddagen. Bandet bildades i London 2010 och består av Olly Alexander, Emre Türkmen och Mikey Goldsworthy.(TT)
Publicerad 12 maj 2016

Popaganda fyller på årets artistlista med det brittiska electrobandet Years & Years, det avslöjades via en kampanj som spreds på sociala medier på torsdagseftermiddagen.

Bandet bildades i London 2010 och består av Olly Alexander, Emre Türkmen och Mikey Goldsworthy. Förra året sågs de på Way Out West i Göteborg, bara veckor efter att deras debutskiva "Communion" släpptes. Albumet innehåller bland annat singeln "Desire", som svenska Tove Lo medverkar på, i en senare remixversion.

Annons

Years & Years vann 2015 BBC:s årliga talangomröstning "Sound of...". Bland de artister som tidigare har vunnit utmärkelsen finns Adele, Ellie Goulding och Sam Smith.

Årets Popaganda pågår 26-27 augusti och arrangeras för nionde gången på Eriksdalsbadet i Stockholm. Sedan tidigare är det känt att bland andra Belle & Sebastian, Deportees, Susanne Sundfør, Shura, Little Jinder och Amanda Bergman kommer till festivalen.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons