Annons
Nyheter

Zelmerlöw skriver bok om mansrollen

Artisten och programledaren Måns Zelmerlöw och hans programledarkollega Alexander Wiberg ska porträttera "den moderna gentlemannen" i en bok som ges ut i höst. Duon leder tv-programmet "Chevaleresk", som nyligen återvände i rutan med en ny säsong, och boken tar avstamp i programmet.(TT)
Publicerad 6 mars 2018

Artisten och programledaren Måns Zelmerlöw och hans programledarkollega Alexander Wiberg ska porträttera "den moderna gentlemannen" i en bok som ges ut i höst.

Duon leder tv-programmet "Chevaleresk", som nyligen återvände i rutan med en ny säsong, och boken tar avstamp i programmet.

Annons

"Både Wiberg och jag tycker mycket om att skriva och vi kände båda två att tiden kändes helt rätt. Ambitionen med hela 'Chevaleresk' har varit att på ett lustfyllt sätt porträttera den moderna gentlemannen och presentera några av livets förträffligheter", säger Zelmerlöw i ett pressmeddelande.

I "Chevaleresk - Den moderna gentlemannen", som boken heter, avhandlar författarna ämnen som kläder, skor, mat och dryck - men även livsstil.

"I dessa ljuva, progressiva vindar som strävar efter jämställdhet och jämlikhet hoppas vi kunna vara med och bidra längs vägen", hälsar Wiberg.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons