Annons
Nyheter

12-åring krokades i tak och våldtogs

Den tolvåriga flickan kedjades vid en krok i taket och våldtogs. En 25-årig man har nu åtalats för grov våldtäkt mot barn, men det är oklart var han är. Sju män dömdes nyss för övergrepp på samma flicka. Scenen som beskrivs i åtalet kunde vara hämtad ur en skräckfilm.(TT)
Publicerad 2 augusti 2015

Scenen som beskrivs i åtalet kunde vara hämtad ur en skräckfilm. Den då tolvåriga flickan har berättat hur hon försågs med handbojor och kedjades vid en krok i taket. Enligt åtalet ska hon även ha fått ett koppel kring halsen och piskats. Åklagaren menar att det handlar om ett utdraget förlopp.

””

Forum på nätet

Annons

I veckan berättade TT att sju män dömts för att vid olika tillfällen ha utsatt samma flicka för sexuella övergrepp. Männen fick kontakt med flickan via forum på nätet och tjatade sig till träffar med henne. En av männen band och våldtog henne i en skog. 25-åringen blir nu den åttonde mannen som åtalas för övergrepp.

””

Koppel och piska

Vid en husrannsakan i 25-åringens hem i Stockholm, där våldtäkten ska ha begåtts under hösten 2013, hittades kedjor, handbojor, koppel och en piska. Enligt flickan hade delar av övergreppen filmats. Polisen misstänkte att filmerna kunde ha sparats i en så kallad molntjänst, och åklagaren fick ta hjälp av Microsoft i USA.

””

25-åringen åtalas dessutom för ytterligare en våldtäkt på flickan, eftersom han misstänks ha våldtagit henne på en toalett. Mannen är tidigare dömd för övergrepp på en annan minderårig flicka, och åklagaren har nu begärt honom häktad i sin frånvaro.

””

Bodström försvarare

25-åringen försvaras av advokat Thomas Bodström. Han vill inte berätta om 25-åringen kommer närvara vid häktningsförhandlingen, men han säger:

””

Enligt åklagaren misstänks flickan ha utsatts av ytterligare minst en man som polisen inte har lyckats identifiera.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons