Annons
Nyheter

Misstänkt för Guldhedenmord är ung man

En av personerna som häktats misstänkt för mordet på Guldheden i Göteborg i maj i år, är en man i 20-årsåldern. Utredningen har kringgåtts av stor sekretess och förhandlingar har skett bakom stängda dörrar.(TT)
Publicerad 6 augusti 2018

En av personerna som häktats misstänkt för mordet på Guldheden i Göteborg i maj i år, är en man i 20-årsåldern. Utredningen har kringgåtts av stor sekretess och förhandlingar har skett bakom stängda dörrar.

Det var den 20 maj som en man i 30-årsåldern blev skjuten med flera skott när han satt i en parkerad bil i stadsdelen Guldheden.

Annons

Ett antal personer tros vara inblandade. Två unga kvinnor häktades i början av juli, den ena misstänkt för mord och den andra för medhjälp till mord. Ännu en person häktades i mitten av juli misstänkt för medhjälp till mord. Den fjärde personen häktades den 27 juli, en man i 20-årsåldern, på sannolika skäl misstänkt för mord. Han nekar till brott. Samtliga är även misstänkta för grovt vapenbrott.

Rättad: I en tidigare version framgick det inte att häktningen ägde rum redan i juli. De nya uppgifterna är att det rör sig om en man i 20-årsåldern.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons