Annons
Nyheter

Åtalas för att ha låst in femåring

Under fyra dagar fick kvinnan och hennes femårige son inte lämna lägenheten i en Värmlandskommun. Nu åtalas en 36-årig man för grovt olaga frihetsberövande och hemfridsbrott, skriver vf. se.(TT)
Publicerad 8 juli 2015
Under fyra dagar fick kvinnan och hennes femårige son inte lämna lägenheten i en Värmlandskommun. Nu åtalas en 36-årig man för grovt olaga frihetsberövande och hemfridsbrott, skriver vf.se. Det var i januari i år som mannen inte tillät kvinnan - som han

Under fyra dagar fick kvinnan och hennes femårige son inte lämna lägenheten i en Värmlandskommun. Nu åtalas en 36-årig man för grovt olaga frihetsberövande och hemfridsbrott, skriver vf.se.

Det var i januari i år som mannen inte tillät kvinnan - som han tidigare haft ett förhållande med - och barnet att lämna bostaden. Enligt åtalet var de två instängda i minst fyra dagar. 36-åringen ska också ha kastat kniv mot kvinnan och sagt att hon först måste döda honom om hon skulle kunna ta sig ut. Eftersom mannen själv inte bor i lägenheten åtalas han också för hemfridsbrott. Mannen nekar till anklagelserna.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons