Annons
Nyheter

Två till sjukhus efter krock i Åmål

Två personer har förts till sjukhus med oklara skador efter en trafikolycka mellan två bilar i Åmål på morgonen. I stora delar av landet bedömer Trafikverket väglaget som besvärligt på grund av snön. En lastbil har kolliderat med en personbil på väg E65 i höjd med Rydsgård i Skurups kommun.(TT)
Publicerad 6 mars 2018

Två personer har förts till sjukhus med oklara skador efter en trafikolycka mellan två bilar i Åmål på morgonen. I stora delar av landet bedömer Trafikverket väglaget som besvärligt på grund av snön.

En lastbil har kolliderat med en personbil på väg E65 i höjd med Rydsgård i Skurups kommun. Bilen är kraftigt demolerad, skriver polisen på sin hemsida, men skadeläget är oklart.

Annons

Efter kollisionen på E65 har ytterligare olyckor inträffat på vägen, förmodligen kökrockar, berättar Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral för Region Syd. Inledningsvis är det svårt för räddningspersonal och polis att få en överblick.

””

I natt körde en lastbilsförare av vägen på E4 vid Gränna i norrgående fil. På E6 norr om Kungälv krockade två lastbilar på morgonen. Det finns även rapporter om flera singelolyckor på såväl större som mindre vägar.

””

Enligt Trafikverket är det extra besvärligt väglag från Vetlanda upp till Linköping och Motala. Även i södra Örebro län, delar av Västmanlands län och på Gotland kan väglaget orsaka stora problem.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons