Annons
Nyheter

Hård vind ger problem i Västsverige

Hårda vindar vållade trafikproblem i Västsverige på eftermiddagen, både till sjöss och på land. Sjöräddningen fick larm från flera fritidsbåtar som hamnat i sjönöd i området runt Marstrand, där vindstyrkan nådde upp till 20 sekundmeter.(TT)
Publicerad 6 juli 2015
Hårda vindar vållade trafikproblem i Västsverige på eftermiddagen, både till sjöss och på land. Sjöräddningen fick larm från flera fritidsbåtar som hamnat i sjönöd i området runt Marstrand, där vindstyrkan nådde upp till 20 sekundmeter. Vindöbron vid Or

Hårda vindar vållade trafikproblem i Västsverige på eftermiddagen, både till sjöss och på land. Sjöräddningen fick larm från flera fritidsbåtar som hamnat i sjönöd i området runt Marstrand, där vindstyrkan nådde upp till 20 sekundmeter.

Vindöbron vid Orust blev delvis blockerad när släpet till en personbil blåste omkull. Ingen skadades, men det blev långa köer i den täta trafiken, uppger polisen.

Annons

På E6 blev Uddevallabron avstängd för tung trafik på grund av den hårda vinden. Vid Tidaholm i Västergötland blåste träd ner över riksväg 26 på flera ställen, uppger Trafikverket.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons