Annons
Nyheter

Lågtrycken sänker sommarhumöret

Sommarvärmen var kort och koncis. Nu ligger lågtrycken som ett täcke över Sverige och många ser drömmen om en varm och solig semester gå upp i rök. När förväntningarna grusas kan det vara svårt att hålla modet uppe och tänka om.(TT)
Publicerad 10 juli 2015
Sommarvärmen var kort och koncis. Nu ligger lågtrycken som ett täcke över Sverige och många ser drömmen om en varm och solig semester gå upp i rök. När förväntningarna grusas kan det vara svårt att hålla modet uppe och tänka om. Ett par dagar med ordent

Ett par dagar med ordentlig sommarvärme väckte säkert förväntningarna hos många som ska ha semester i juli. Men regnet kom snart tillbaka igen och den senaste veckans lågtryck kommer att hålla i sig, med ett kort undantag i morgon lördag.

””

Då väntas temperaturen stiga upp till omkring 20 grader, men höjningen är kortvarig. Redan på söndag väntas nya regnskurar och även nästa vecka domineras av lågtryck.

””
Annons

Efter en lång vinter är det vanligt med höga förväntningar inför sommaren och många ser fram emot sol och bad, oavsett om de ska ta ut semester eller inte.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons