Annons
Nyheter

Man häktad misstänkt för vapenbrott

En man i 20-årsåldern, som greps på Hisingen i Göteborg, har nu häktats på sannolika skäl misstänkt för grovt vapenbrott och brott enligt lagen om brandfarliga och explosiva varor, uppger polisen. Vid gripandet uppstod tumult då polisen attackerades av två andra män.(TT)
Publicerad 5 april 2015
En man i 20-årsåldern, som greps på Hisingen i Göteborg, har nu häktats på sannolika skäl misstänkt för grovt vapenbrott och brott enligt lagen om brandfarliga och explosiva varor, uppger polisen. Vid gripandet uppstod tumult då polisen attackerades av

En man i 20-årsåldern, som greps på Hisingen i Göteborg, har nu häktats på sannolika skäl misstänkt för grovt vapenbrott och brott enligt lagen om brandfarliga och explosiva varor, uppger polisen.

Vid gripandet uppstod tumult då polisen attackerades av två andra män. Dessa sitter fortfarande anhållna, misstänkta för dråpförsök respektive våld mot tjänsteman. En av männen ska också ha skadats vid ingripandet och polisen har gjort en anmälan om det till Särskilda åklagarkammaren.

Annons

Enligt Göteborgs-Posten ska den häktade mannen ha en ledande position i ett kriminellt gäng i Södra Biskopsgården.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons