Annons
Nyheter

Misstänkt mördare skottskadad av polis

Två män i 20-årsåldern har anhållits, misstänkta för att ha mördat en jämnårig man i Stockholmsförorten Norsborg. Den ene av de misstänkta skottskadades av polis i samband med att han greps på måndagskvällen. - De två misstänkta gick till angrepp mot polismannen och försökte ta hans tjänstevapen.(TT)
Publicerad 6 juni 2017

Två män i 20-årsåldern har anhållits, misstänkta för att ha mördat en jämnårig man i Stockholmsförorten Norsborg. Den ene av de misstänkta skottskadades av polis i samband med att han greps på måndagskvällen.

””

Den skottskadade har opererats och kommer att kunna lämna sjukhuset inom några dagar. Skjutningen utreds internt av polisen.

Annons

Den nu avlidne mannen, 22 år gammal, hittades svårt skadad - utsatt för "yttre våld" enligt Alvarsjö - i en källarlokal i Norsborg på måndagskvällen. De två misstänkta stal en bil och tog sig till Årsta, där skottlossningen inträffade.

22-åringen dog av sina skador på tisdagseftermiddagen. Därmed ändrades brottsrubriceringen och de två anhållna är nu misstänkta för mord.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons