Annons
Nyheter

Ny skottlossning mot bostad i Malmö

Bara någon timme efter att någon sköt med hagelvapen mot ett radhus på Aglaiavägen, skedde ännu en skottlossning mot ett bostadshus i Malmö. Denna gång har någon skjutit mot en inglasad balkong i stadsdelen Kroksbäck. Flera personer befann sig i lägenheten på Norrbäcksgatan, men ingen skadades.(TT)
Publicerad 12 april 2015

Bara någon timme efter att någon sköt med hagelvapen mot ett radhus på Aglaiavägen, skedde ännu en skottlossning mot ett bostadshus i Malmö.

Denna gång har någon skjutit mot en inglasad balkong i stadsdelen Kroksbäck. Flera personer befann sig i lägenheten på Norrbäcksgatan, men ingen skadades.

Annons

Polisen har inte gripit någon och kopplar inte ihop händelserna.

Däremot ser man samband mellan skotten mot radhuset på Aglaiavägen och att någon sköt mot ett annat radhus på samma gata nästan exakt ett dygn tidigare. I båda fallen har hagelvapen använts för att skjuta mot entrédörrar.

””

Han berättar att polisen har en teori om motivet, men vill inte avslöja vad den handlar om. Vad som kan ligga bakom skottlossningen i Kroksbäck finns däremot ingen polisiär hypotes om, enligt Oxelbrand.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons