Annons
Nyheter

Nya förhör om Ikea-mord nästa vecka

36-åringen har erkänt morden på Ikea och ska förhöras igen nästa vecka. Samtidigt har 23-åringen släppts på fri fot och polisen fortsätter att förhöra vittnen till knivattacken. På torsdagen hölls häktningsförhandlingarna mot de två männen angående morden på Ikea i Västerås.(TT)
Publicerad 14 augusti 2015
36-åringen har erkänt morden på Ikea och ska förhöras igen nästa vecka. Samtidigt har 23-åringen släppts på fri fot och polisen fortsätter att förhöra vittnen till knivattacken. På torsdagen hölls häktningsförhandlingarna mot de två männen angående mor

På torsdagen hölls häktningsförhandlingarna mot de två männen angående morden på Ikea i Västerås. 36-åringen, som på sannolika skäl är misstänkt för morden, erkände.

””

Han vill inte kommentera om hans klient har berättat om motiven till attacken.

Annons

Har mått psykiskt dåligt

36-åringen är fortfarande kvar på sjukhuset och förhörs igen nästa vecka.

Åklagaren ville också häkta en 23-årig man som skäligen misstänkt för medhjälp till mord. Men rätten ansåg att de bevis som har presenterats inte räcker för häktning.

Den yngre mannen har berättat om vad han såg när knivattacken skedde, något som hans advokat Maria Wilhelmsson inte vill kommentera. Direkt efter förhandlingen släpptes han på fri fot.

””
””

Förhören fortsätter

Enligt Maria Wilhelmsson reagerade hennes klient på frisläppandet med tacksamhet.

””

Polisen bekräftar att 23-åringen har fått ett tillfälligt boende på hemlig ort.

””
””
””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons