Annons
Nyheter

Påsktrafiken har dragit igång

Skärtorsdagen är den stora resdagen inför påskledigheten. Eftersom många jobbar halv dag drog den stora påsktrafiken i gång under eftermiddagen. Det är en ofta en tålamodsprövande resa. Framförallt för familjer. Att resa med barn i bilen kan ofta vara en utmaning.(TT)
Publicerad 2 april 2015

Skärtorsdagen är den stora resdagen inför påskledigheten. Eftersom många jobbar halv dag drog den stora påsktrafiken i gång under eftermiddagen.

Det är en ofta en tålamodsprövande resa. Framförallt för familjer. Att resa med barn i bilen kan ofta vara en utmaning. Men med en bra planerad resa kan tiden i bilen bli trevlig både för stora och små.

””
Annons

Dessutom tipsar han om att vara ute i god tid då barn ofta kräver många stopp på vägen.

””

Den som planerar att åka tåg bör packa en extra dos tålamod. Trafikverket genomför omfattande underhållsarbete av räls och signalsystem i södra Stockholm vilket leder till ökade restider och inställda avgångar till och från huvudstaden.

SJ rekommenderar alla resenärer att vara ute i god tid och ta en extra titt på reseinformationen.

Trafikanter i västra Sverige bör också vara medvetna om den norska traditionen att invadera Strömstad på skärtorsdagen. 15 000 norrmän väntas till den bohuslänska orten, vilket lär orsaka trafikstörningar.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons