Annons
Nyheter

AIK förlänger med lagkaptenen

AIK och lagkaptenen Nils-Eric Johansson har kommit överens om en kontraktsförlängning. 35-årige Johanssons tidigare avtal löpte ut efter den pågående säsongen och med det nya kontraktet blir han AIK-spelare i ytterligare två säsonger.(TT)
Publicerad 2 juli 2015

AIK och lagkaptenen Nils-Eric Johansson har kommit överens om en kontraktsförlängning. 35-årige Johanssons tidigare avtal löpte ut efter den pågående säsongen och med det nya kontraktet blir han AIK-spelare i ytterligare två säsonger.

"Nisse är en spelare med egenskaper att spela både ytter- och innerback, han har i regel varit skadefri och är en naturlig ledare med sin professionalism för sitt yrke och sin passion för AIK och med det är han en viktig del av AIK i ytterligare två år", säger AIK:s sportchef Björn Wesström på klubbens webbplats.

Annons

Johansson tillhörde AIK som ung innan han blev ungdomsproffs i Bayern München. Efter några A-lagsframträdanden i den tyska storklubben fortsatte han till Nürnberg. Därefter blev det England och Blackburn i Premier League och Leicester i andraligan innan han återvände till AIK sommaren 2007.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons