Annons
Nyheter

Armenteros: "En stor chans för mig"

Samuel Armenteros är Sveriges tredje målfarligaste spelare den gångna säsongen. Mot Norge kan 27-åringen få göra efterlängtad landslagsdebut. - Det ska bli jättekul att få visa upp sig och jag hoppas att jag får spela några minuter.(TT)
Publicerad 11 juni 2017

Förutom Zlatan Ibrahimovic och Marcus Berg är Samuel Armenteros Sveriges farligaste målskytt i europeisk klubblagsfotboll. När Berg beviljades semester efter skalpen mot Frankrike ringde Janne Andersson upp Armenteros som stått på standby.

””

Armenteros anlände med tåget i Stockholm på eftermiddagen och hann bara äta lunch innan första träningen på Friends Arena.

””
Annons

"Fysiskt stark och målfarlig"

Två dagar efter VM-kvalmatchen på Friends är intresset bland medierna störst kring spelaren som, visserligen gjort U-landskamper, men aldrig en A-landskamp.

””
””

TT: Det är i boxen du håller dig?

””

21 mål för Heracles

Att hålla sig i boxen har gett resultat. Armenteros har öst in 21 mål för Heracles den gångna säsongen och hoppas öka på målskörden innan semestern. Och chansen att få speltid ser bra ut. Förbundskapten har sagt att han, precis som i träningslandskampen mot Portugal, kommer att spela de som inte startade mot Frankrike.

””

TT: Känner du pressen att prestera nu när du väl får chansen?

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons