Cibicki ordnade poäng för J-Södra

Måltorkan gick över när Pawel Cibicki målade mot tidigare rivalen Helsinborg. Helsingborg ledde i paus men Malmö FF-lånet Cibicki ordnade 1-1 för Jönköpings Södra i andra halvlek. Både Pawel Cibicki och Jönköpings Södra bröt måltorkan när laget lyckades spela 1-1 hemma mot Helsingborg.(TT)
Publicerad 13 maj 2016

Både Pawel Cibicki och Jönköpings Södra bröt måltorkan när laget lyckades spela 1-1 hemma mot Helsingborg.

””

Cibicki har gjort fyra mål i allsvenskan, bland annat två mot MFF, och gillade att måla mot Helsingborg.

””

Chencinski bra

På bortaplan har Helsingborg kammat hem fem poäng på lika många matcher. Helsingborgstränaren Henrik Larsson var nöjd med en poäng på Stadsparksvallen.

””

Denna gång var det målvakten Tomer Chencinski som stod för viktiga och avgörande räddningar.

””
””

Hemmalaget skapade många målchanser utanför straffområdet och Helsingborgs försvar lyckades hålla motståndarna borta.

””

En hemmaförlust

Jönköpings Södra har så här långt bara en förlust på fem hemmamatcher.

””
””

Efter nio matcher ligger J-Södra på sjunde plats i tabellen, med 13 inspelade poäng. Helsingborg ligger sexa, en poäng före J-Södra i en haltande tabell där alla andra lag har spelat en match mindre.