Annons
Nyheter

Bahoui till al-Ahli trots allt

Först uppgavs han vara klar, sedan dementerade AIK. Men på onsdagen blev det klart - mittfältsstjärnan Nabil Bahoui, 24, är klar för den saudiska klubben al-Ahli, meddelar AIK i ett pressmeddelande.(TT)
Publicerad 8 juli 2015
Först uppgavs han vara klar, sedan dementerade AIK. Men på onsdagen blev det klart - mittfältsstjärnan Nabil Bahoui, 24, är klar för den saudiska klubben al-Ahli, meddelar AIK i ett pressmeddelande. \"Jag ser fram emot att få följa AIK i framtiden och vi

Först uppgavs han vara klar, sedan dementerade AIK. Men på onsdagen blev det klart - mittfältsstjärnan Nabil Bahoui, 24, är klar för den saudiska klubben al-Ahli, meddelar AIK i ett pressmeddelande.

"Jag ser fram emot att få följa AIK i framtiden och vill även passa på att tacka och önska alla spelare och ledare i AIK ett stort lycka till", säger Bahoui som ska genomgå den obligatoriska läkarundersökningen och förhandla om sitt personliga kontrakt innan affären är helt i hamn.

Annons

Han kom till AIK från Brommapojkarna inför säsongen 2013 och har därefter gjort 26 mål på 64 allsvenska matcher. Bahoui har gjort åtta A-landskamper och har bland annat fått speltid i det pågående EM-kvalet.

I vintras var han nära en övergång till spanska ligalaget Real Sociedad, men affären sprack i sista stund.

al-Ahli, från staden Jidda, slutade tvåa i den saudiska ligan förra säsongen.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons