Annons
Nyheter

Bertilsson lämnar Dalkurd för Örebro

Johan Bertilsson, 30, lämnar Dalkurd och går till Örebro. Bertilsson och Örebro har tecknat ett avtal som sträcker sig fram till 2021. Den allsvenska mittfältaren ansluter till sin nya klubb redan under fredagen och Örebro arbetar med att få honom spelklar till lördagens match mot Brommapojkarna.(TT)
Publicerad 10 augusti 2018

Johan Bertilsson, 30, lämnar Dalkurd och går till Örebro. Bertilsson och Örebro har tecknat ett avtal som sträcker sig fram till 2021. Den allsvenska mittfältaren ansluter till sin nya klubb redan under fredagen och Örebro arbetar med att få honom spelklar till lördagens match mot Brommapojkarna.

"Johan är en spelare från regionen vars utveckling vi har följt genom åren och vi är glada över att han nu skrivit kontrakt med oss. Johan är en poängspelare som kommer att tillföra fart och kvalitet i det offensiva spelet. Han kommer att kunna bidra nu direkt och blir också en viktig pusselbit i vårt långsiktiga lagbygge", säger Örebros sportchef Magnus Sköldmark i ett pressmeddelande.

Annons

Bertilsson var med i Dalkurds match mot Brommapojkarna så sent som i lördags där han blev utbytt i den 71:a minuten. Nu kan han komma att göra debut mot samma motstånd.

"Allting har gått väldigt fort och det fanns ingen tvekan när chansen dök upp", säger Örebros nyförvärv.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons