Annons
Nyheter

Bjelland kritisk efter VM-petning

Mittbacken Andreas Bjelland fick inte plats i Åge Hareides danska trupp till fotbolls-VM. Detta då den tidigare MFF-tränaren Hareide inte ansåg att 29-årige Bjelland skulle vara redo för spel efter en skada. Det resonemanget köper emellertid inte Brentfordspelaren Bjelland.(TT)
Publicerad 5 juni 2018

Mittbacken Andreas Bjelland fick inte plats i Åge Hareides danska trupp till fotbolls-VM. Detta då den tidigare MFF-tränaren Hareide inte ansåg att 29-årige Bjelland skulle vara redo för spel efter en skada. Det resonemanget köper emellertid inte Brentfordspelaren Bjelland.

"Jag är oerhört besviken och ledsen över att inte ha blivit uttagen. Jag måste respektera tränarens beslut, även om jag inte håller med alls! Jag tränade för fullt i söndags och det kändes bra efteråt", säger Bjelland i ett pressmeddelande.

Annons

Andreas Bjelland menar att han snarare var tillbaka i träning tidigare än vad som hade förväntats, och att han skulle ha hunnit bli spelklar till första VM-matchen mot Peru den 16 juni.

"Jag är väldigt överraskad över att någon har meddelat Åge att jag inte skulle vara klar till den 16 juni", säger Bjelland.

"Jag är övertygad om att jag hade varit 100 procent till den första matchen."

TT

Annons
Annons
Annons
Annons