Annons
Nyheter

Brynäs värvar - men tappar stjärnan

Forwarden Emil Forslund tar ett kliv upp i ishockeyns seriesystem och byter allsvenska Tingsryd mot SHL-klubben Brynäs. 24-åringen, som gjorde 22 poäng på 52 matcher förra säsongen, har skrivit på ett tvåårskontrakt.(TT)
Publicerad 5 juni 2018

Forwarden Emil Forslund tar ett kliv upp i ishockeyns seriesystem och byter allsvenska Tingsryd mot SHL-klubben Brynäs. 24-åringen, som gjorde 22 poäng på 52 matcher förra säsongen, har skrivit på ett tvåårskontrakt.

"En breddspelare som kommer att kunna utvecklas till att ta en stark roll i herrtruppen. Han är skridskoskicklig och ovanligt snabb", sade Brynäs sportchef Stefan Bengtzén i ett pressmeddelande.

Annons

I pressmeddelandet sade Bengtzén att Brynäs också hade förhoppningar om att förlänga med den amerikanska forwardsstjärnan Aaron Palushaj. Men på tisdagskvällen meddelade i stället SHL-konkurrenten Örebro att man kommit överens med Palushaj.

Enligt ett nytt pressmeddelande valde Brynäs att dra sig ur förhandlingarna med Palushaj.

"Vi har gjort allt vi kan, men förhandlingen har i vårt tycke spårat ur. Det blev orimligt höga pengar som figurerade", sade sportchefen Bengtzén.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons