Annons
Nyheter

Dementerar Bro Hof som spelplats

Bro Hof utanför Stockholm förbereder sig för nästa års Nordea Masters, uppgav Björn Örås, vd för Bro Hof Golf AB, till SVT Sport under den tredje dagen av årets upplaga i Skåne. Att det är klart att Europatourtävlingen i golf för herrar går på Bro Hof 2016 är dock inte klart, enligt arrangörerna.(TT)
Publicerad 6 juni 2015

Bro Hof utanför Stockholm förbereder sig för nästa års Nordea Masters, uppgav Björn Örås, vd för Bro Hof Golf AB, till SVT Sport under den tredje dagen av årets upplaga i Skåne. Att det är klart att Europatourtävlingen i golf för herrar går på Bro Hof 2016 är dock inte klart, enligt arrangörerna.

"Vi har en överenskommelse med Bro Hof att spela tävlingen där 2016 som vi nu håller på att omförhandla. Det finns stort intresse från golfklubbar i Skåne, Göteborg och Stockholm att få arrangera", säger Thomas Wallén, vd för arrangören Lagardere Unlimited.

Annons

Under sommaren kommer det att meddelas var tävlingen går nästa år. Masters avgjordes på Bro Hof 2010-2013 innan flytten gick till PGA National utanför Malmö.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons