Annons
Nyheter

Deschamps led med olycklige Lloris

Didier Deschamps såg det alla andra såg i VM-kvalets slutsekunder. Hugo Lloris stod för ett av karriärens värsta misstag - och det kostade Frankrike poäng i jakten på en VM-plats. Men den franske förbundskaptenen försvarade sin olycklige målvakt. - Vad ska jag säga. Han är enormt besviken.(TT)
Publicerad 9 juni 2017

Den infernaliskt spännande upplösningen på Friends gav Ola Toivonen chansen att från egen planhalva skicka in segermålet i tredje och sista tilläggsminuten.

Har det hörts ett högre vrål på Friends?

Annons

Medan hela den svenska bänken sprang in mot den redan stora högen spelare undrade Deschamps och fransmännen vad som egentligen hände.

Perfekt lobb

Det här, en skräcksekvens i den franska fotbollshistorien och ett ögonblick som kommer att vårdas länge och ömt i den svenska:

Lloris får en bakåtpassning och attackeras av en vilt attackerande Sebastian Larsson. Han har några val. Det lättaste är att skicka ut bollen till inkast. I stället väljer han att försöka lyfta bollen upp mot planen men får en alldeles för klen träff. Någon meter in på egen planhalva får Toivonen bollen.

Målet är tomt.

Lobben perfekt.

Deschamps tror knappt vad han ser.

””

"Gör inte mål"

””
””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons