Hamad: "Känns som att vi har hittat rätt nu"

Pa Dibba var tillbaka i Hammarbys startelva. Han lämnade planen som dubbel målgörare - efter två assist från Jiloan Hamad. - Jag gjorde en bra match, säger Hamad. Hammarby är fortsatt obesegrat på konstgräset hemma i allsvenskan i år.(TT)
Publicerad 8 juli 2017

Hammarby är fortsatt obesegrat på konstgräset hemma i allsvenskan i år.

Tredje segern där - andra i rad efter derbyvinsten mot Djurgården före uppehållet - kom i och med 3-1 mot Örebro.

””

Mittfältaren, centralt placerad i den här matchen, spelade fram till Hammarbys andra och tredje mål.

””
””

Inte i full form

Stjärnförvärvet inför säsongen menar att det återstår 15 procent till han är i full form.

””

Hamad och Dibba - som inte startade i 0-2-förlusten mot Häcken - verkar trivas tillsammans på planen.

””

Sex mål

Efter att Fredrik Torsteinbö placerat in 1-0 strax före paus kom Pa Dibbas femte allsvenska mål i år strax efter paus. Han tog sig förbi ett par försvarare och drog in Hammarbys andra för dagen.

Mitt i halvleken var det dags igen. Hamad till Dibba, som fanns på bortre stolpen. Mål.

Och ett skutt uppåt i allsvenskans skytteliga för forwarden. Han har två upp till den nuvarande ledaren Magnus Eriksson, Djurgården.

Örebro - utan avstängde Nordin Gerzic - kom till Stockholm med tre raka segrar, men har bara en trepoängare borta i år.