Annons
Nyheter

Överlägsen Wozniacki nervös av regn

Danska stjärnan Caroline Wozniacki är klar för åttondelsfinalen i Franska mästerskapen i tennis. Den andraseedade danskan spelade ut hemmahoppet Pauline Parmentier och vann i två raka set (6-0, 6-3). Efter ledning med 6-0, 5-0 bjöd 27-åringen på en något sämre avslutning av matchen.(TT)
Publicerad 1 juni 2018

Den andraseedade danskan spelade ut hemmahoppet Pauline Parmentier och vann i två raka set (6-0, 6-3).

Efter ledning med 6-0, 5-0 bjöd 27-åringen på en något sämre avslutning av matchen. Pappan och tränaren Piotr Wozniacki menar att hon hämmades lite av skadebekymmer från 2016 på grund av regnet.

””
Annons

I åttondelen väntar nu något av ett mardrömsmotstånd för Wozniacki i ryskan Daria Kasatkina. Danskan har förlorat två av tre matcher mot henne, båda gångerna under 2018.

På herrsidan tog sig även Novak Djokovic vidare till fjärderundan. 31-åringen vann till slut med 3-1 i set (6-4, 6-7, 7-6, 6-2) mot Roberto Bautista-Agut och serben har nu tagit sig vidare till åttondelsfinal i grand slam-sammanhang hela 43 gånger.

Desto sämre gick det för Grigor Dimitrov som blev förste toppspelaren att åka ur herrsingelturneringen.

Den fjärdeseedade bulgaren förlorade i tredje omgången mot den spanske veteranen och grusspecialisten Fernando Verdasco med 0-3 i set.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons