Annons
Nyheter

Doldis särspelsvann på PGA-touren

Brian Stuard kom till PGA-tourtävlingen i Louisiana rankad som 513:e i världen. På måndagen kunde den amerikanske golfaren lämna samma tävling som segrare efter att inte ha gjort en enda bogey på 56 spelade hål. Dåligt väder gjorde att tävlingen kortades ned.(TT)
Publicerad 2 maj 2016

Brian Stuard kom till PGA-tourtävlingen i Louisiana rankad som 513:e i världen. På måndagen kunde den amerikanske golfaren lämna samma tävling som segrare efter att inte ha gjort en enda bogey på 56 spelade hål.

Dåligt väder gjorde att tävlingen kortades ned. Stuard, landsmannen Jamie Lovemark och sydkoreanen An Byeong-Hun var alla 15 under par efter tre rundor och fick göra upp om segern i särspel. Där vann 33-årige Stuard sin första PGA-tourtitel efter att ha gjort par följt av en birdie. Extra tungt för Lovemark, som tidigare missade chansen att avgöra när han treputtade på 18:e hålet.

Annons

Svenskarna Henrik Norlander och Fredrik Jacobson inledde bra under första rundan, men tappade sedan placeringar. Norlander blev delad 31:a, på sju under par, medan Jacobson var ett slag sämre och delade 36:e plats.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons