Annons
Nyheter

Dramatisk bottenstrid i hockeyallsvenskan

När toppstriden i hockeyallsvenskan redan är avgjord är dramatiken desto större i botten inför sista omgången. Alla fyra bottenlagen tog poäng på söndagen. Sist på 66 poäng ligger Troja/Ljungby som fick med sig en poäng efter stor dramatik i slutsekunderna borta mot Oskarshamn.(TT)
Publicerad 4 mars 2018

När toppstriden i hockeyallsvenskan redan är avgjord är dramatiken desto större i botten inför sista omgången. Alla fyra bottenlagen tog poäng på söndagen.

Sist på 66 poäng ligger Troja/Ljungby som fick med sig en poäng efter stor dramatik i slutsekunderna borta mot Oskarshamn. Alexander Lindqvist-Hansen reducerade till 3-4 med nio sekunder kvar och Tor Immo satte 4-4 med en (!) sekund kvar. Men sen förlorade laget matchen på straffar, 4-5.

Annons

Under nedflyttningsstrecket finns också Karlskoga som slog tvåan Leksand hemma med 2-1. Karlskoga har 68 poäng och -24 i målskillnad.

Tolva och ovanför strecket är Tingsryd som slog Pantern borta med 4-2 och har 68 poäng och -13 i målskillnad. Elvan Västervik tog en poäng via 1-2 borta mot Björklöven sedan straffar fällt avgörandet och har 69 poäng.

Västervik möter Karlskoga, Tingsryd tar emot Modo och Troja/Ljungby ställs mot AIK på onsdag.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons