Annons
Nyheter

Everton fortsätter storsatsa

Everton blev sjua i Premier League förra säsongen. Det är uppenbarligen meningen att det ska bli bättre framöver. På måndagen gjorde klubben nämligen klart med ytterligare två värvningar.(TT)
Publicerad 3 juli 2017

Först offentliggjordes värvningen av den 21-årige spanske anfallaren Sandro Ramírez, som förra säsongen gjorde 14 ligamål för Málaga och följde upp det med att starta fyra av fem matcher när Spanien tog silver i sommarens U21-EM. Sandro Ramírez - tidigare i Barcelona - har skrivit på ett fyraårskontrakt och ska ha kostat motsvarande 60 miljoner kronor.

Desto mer pengar har den blå Liverpoolklubben betalat för det engelska mittbacksstjärnskottet Michael Keane.

Annons

24-åringen - fostrad i Manchester United och som har imponerat i Burnley vilket har gjort att han har fått debutera i engelska A-landslaget - köps för en summa som enligt BBC kan stiga till omkring motsvarande 330 miljoner kronor, om samtliga klausuler "slår in". Det skulle i så fall vara tangerat klubbrekord i en övergångssumma för klubben.

Tidigare under sommaren har Everton värvat målvakten Jordan Pickford (Sunderland) och den nederländska offensiva mittfältaren Davy Klaassen (Ajax).

TT

Annons
Annons
Annons
Annons